hit counter На шасі Hyundai Staria: Iveco представив інноваційний електрофургон eMoovy – Steam Clouds

На шасі Hyundai Staria: Iveco представив інноваційний електрофургон eMoovy

Iveco випустила новий електричний фургон для європейського ринку, розроблений у партнерстві з Hyundai. Новинку назвали Iveco eMoovy. Це по суті перероблений Hyundai Staria з новим кузовом та електричною трансмісією.

Італійський виробник вантажівок каже, що eMoovy – це перша електрична пропозиція в сегменті комерційних фургонів вагою 2,5-3,5 тони. За словами Iveco, трансмісія була запозичена у Kia EV9. Iveco eMoovy приводить в рух один електродвигун, який видає 215 к.с. і 350 Нм.

Покупці можуть вибирати між акумулятором ємністю 63, або 76 кВт*год, причому більший варіант пропонує запас ходу 320 км. Архітектура автомобіля 800 В підтримує надшвидку зарядку та функції V2L, додаючи 100 км запасу ходу всього за 10 хвилин при підключенні до зарядного пристрою потужністю 350 кВт.

Зовні новинка ідентична Hyundai ST1, який є версією Staria з кабіною-шасі. Винятком є ​​лише декоративна вставка решітки радіатора спереду з написом Iveco. Залежно від надбудови, максимальна вантажопідйомність становить 1,5 тони.

autogeek.com.ua

About admin